Best IT Training Incoming!

Asta ne place, asta ne definește, pregătim profesioniști și experți IT de mai bine de 6 ani în România!

Mai presus de o școală IT, StarTech Academy este furnizorul de educație IT potrivit pentru echipele tehnice și pentru pasionații care vor să se transforme și să capete expertiză tehnică pe tehnologiile momentului.

Pe lângă parteneriatul educațional cu organizația globală CompTIA și materialele educative, trainerii StarTech Academy consolidează cunoștințele teoretice cu experiență dovedită din domeniul studiat.

Absolvenții sunt capabili ulterior cursului să preia responsabilități din aria studiată și să își dezvolte carierele IT, având parte de un proces evolutiv major.

StarTech Academy oferă flexibilitate, adaptându-se după situația și nevoia ta, astfel încât dacă lucrezi într-un departament de IT, poți opta să îți aduci echipa alături de tine și să studiați împreună ultimele tendințe ale momentului în sfera tehnică de interes. Poate urmărești să începi în mod individual o carieră tehnică sau să avansezi dacă deja lucrezi în domeniu și să experimentezi mai multe ramuri? În orice situație te-ai regăsi, noi avem soluția potrivită pentru tine.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să investești în educația ta sau a echipei tale:

Rămâi relevant

Pregătește-te pentru lucruri neașteptate

Sporește-ți cunoștințele

Competențele îți oferă încredere în sine

Schimbă-ți perspectiva

Găsește noi soluții

Oferă mai departe ceea ce cunoști și promovează procesul evolutiv

Așadar, ce cursuri poți să alegi? E simplu când ai o întreagă varietate!

CompTIA A+

CompTIA Network+

CompTIA Security+

CompTIA Cloud+

CompTIA Server+

Acceseză link-urile de mai sus pentru detalii despre cursuri, skill-urile dezvoltate de acestea și traineri și înscrie-te!

Leave a comment

Your email address will not be published.