Tags:
Despre cursul CompTIA Network+

Certificarea CompTIA Network+ acoperă o gamă largă de concepte și tehnologii de rețea, inclusiv proiectarea rețelei, instalarea, configurarea, securitatea și depanarea. Aceasta pregătește candidații pentru a sprijini rețelele pe orice platformă și este singura certificare care acoperă abilitățile specifice de care au nevoie profesioniștii.

Ce skill-uri dezvoltă?

  • Concepte de rețelistică: Explicaă conceptele de bază de rețea, inclusiv serviciile de rețea, conexiunile fizice, topologiile și arhitectura și conectivitatea în cloud;
  • Securitatea rețelei: Explicarea conceptelor de securitate și atacurilor, pentru a întări rețelele împotriva amenințărilor;
  • Implementări: Explicarea tehnologiilor de rutare și dispozitivelor de rețea; implementarea soluțiilor ethernet și configurarea tehnologiilor wireless;
  • Troubleshooting: Rezolvarea problemelor comune ce țin de cabluri, conectivitate și software legate de rețea;
  • Operațiuni de rețelistică: Monitorizarea și optimizarea rețelelor pentru a asigura continuitatea afacerii.

Informații despre traineri

Bogdan Surdu
Andrei Joița

Bogdan Surdu a terminat Facultatea de Automatică și Informatică și deține certificarea CompTIA Pentest+, certificările CCNA și NSE1, NSE2și NSE3. Andrei Joița a terminat Facultatea de Informatică și deține certificările CCNA și NSE1, NSE2 și NSE3. Ei predau împreună cursul CompTIA Network+. Ambii traineri au in prezent rolul de Senior Network Admin – cu o experienta de peste 5 ani în domeniu.

Beneficii

Pe lângă expertiza a doi traineri pasionati care s-au axat foarte mult pe dezvoltarea carierelor lor și au experimentat de-a lungul timpului diverse arii ale domeniului IT, vei avea la dispoziție suportul de curs CompTIA, materialele de e-learning, laboratoarele practice & learn și posibilitatea de a susține examenul de certificare direct din centrul nostru de testare Pearson Vue!

Cursul se mulează perfect pentru cei care au un program încărcat, având loc în 12 sesiuni săptămânale, în intervalul 18:30-20:30.

Înscrie-te pentru a discuta cu un reprezentant despre costuri și planurile de plată disponibile. Ai oricând și posibilitatea de a solicita consiliere dacă nu ești sigur ce curs să alegi.

Leave a comment

Your email address will not be published.