S-a dat startul înscrierilor pentru ediția a XI-a StarTech Academy

Îți dorești o carieră în IT, dar nu ai idee de unde să începi? Înscrie-te până 29 octombrie aici, iar specialiștii StarTech Team îți vor îndruma pașii către un nou viitor.

Cursurile se adresează tuturor celor care au absolvit liceul, au peste 18 ani și își doresc să înceapă o carieră în domeniul IT. Acestea au loc pe durata a 4 săptămâni, iar bugetul pentru pregătirea fiecărui cursant este de 1600 de Euro. Costurile pentru pregătire sunt acoperite în totalitate de către inițiatorul proiectului, StarTech Team.

În plus, la finalul cursurilor îți oferim șansa de a te integra pe piața muncii IT. Cât de tare e asta? ❤

StarTech Academy nu ține cont de experiența anterioară ci de perseverența și dorința de a învăța ceva nou. Aici ai o șansă reală de a învăța de la profesioniști IT în cadrul programului de pregătire teoretică și practică. Mai mult, la sfârșitul cursurilor noastre, te încurajăm să susții testarea pentru obținerea diplomei de certificare internațională oferită de cea mai mare companie de training și certificare IT din lume – CompTIA (partener StarTech Academy).  CompTIA IT Fundamentals reprezintă un nivel de certificare al unui specialist în administrarea sistemelor IT, suficient pentru a face primul pas către un job în acest domeniu.

Ce mai aștepți? Grăbește-te, locurile sunt limitate! Înscrie-te aici!

2 comments found

  comments user

  Mihaela

  Buna ziua,

  Imi puteti spune, va rog, care ar fi orarul cursurilor?

  Va multumesc!

  Reply

   comments user

   Giorgiana Astefanei

   Dragă Mihaela,
   Cursurile au loc de luni până vineri în intervalul orar 09.00-13.00. Acestea se desfășoară după cum urmează: o lună teorie și 3 săptămâni practică (2 săptămâni program de 4 ore și o săptămână program de 8 ore).
   Dacă dorești să aplici, te rugăm să completezi formularul de înscriere aici.

   Cu mare drag,
   Echipa stelară StarTech Academy

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published.