ITF+ Testimoniale Iulie 2023

Practica în educație este cel mai important aspect. StarTech Academy își propune să formeze adevărați specialiști în IT prin cursurile pe care le desfășoară prin parteneriatul cu CompTIA. Pentru cei care sunt proaspăt veniți alături de noi, StarTech Academy este o școală de IT din România ce formează întregi generații de experți, iar CompTIA  este o asociație specializată în cursuri și certificări în IT. Companii precum Microsoft, Cisco, Novell și HP recunosc certificările eliberate de CompTIA, așadar, acestea sunt considerate standardul industrial al carierelor in IT.

Cursul IT Fundamentals+ este oferit gratuit și se desfășoară lunar, in format remote, având un rol introductiv pentru juniorii care doresc să își dezvolte o înțelegere mai amplă asupra noțiunilor bazale sau doresc să exploreze și să decidă dacă o carieră în IT este cu adevărat potrivită pentru ei.

Experiența avută în cadrul StarTech Academy a fost una plăcută, plină de informații noi și provocări. Chiar dacă la început am avut cunoștințe minime de IT, acum, la sfârșitul cursului pot spune că am învățat multe lucruri utile pe care îmi doresc să le aplic în mediul profesional. Andrei, trainerul nostru a știut cum să pună problema în diverse situații când noi, cursanții, eram copleșiți de cantitatea informației oferite. Recomand cursul IT Fundamentals+ oricui își dorește să înceapă să lucreze în IT!

Toată experiența cursului IT Fundamentals+ a fost una impecabilă. Am acumulat informații prețioase și am dobândit compețente prin aspecte practice. Sunt recunoscător pe această cale si trainer-ului Andrei care a dat dovadă de o seriozitate, profesionalism și un bagaj de cunoștiinte incredibil. Recomand cu căldură StartTech Academy tuturor celor ce doresc să aibă un start in domeniul IT.

Cursul ITF+ m-a ajutat să îmi îmbogățesc semnificativ cunoștințele în zona tehnică, zonă care m-a pasionat încă de la bun început dar pe care nu știam cum să o abordez. Am avut îndrumarea unui trainer implicat, posibilitatea de a lucra practic pentru a observa cum sunt task-urile într-un mediu de lucru real și o mulțime de materiale pe care să le consult. Recomand oricui își dorește să experimenteze ce înseamnă IT-ul!

Cunoștințele acumulate în cadrul StarTech Academy m-au ajutat să-mi formez și să-mi dezvolt deprinderile și modul de gândire specifice industriei IT, acestea reprezentând un prim pas important în formarea mea că viitor lucrător în domeniul tehnologic.

Cursul CompTIA ITF+ a fost o experiență educativă excelentă. Am învățat noțiuni de bază în domeniul IT, precum concepte hardware, software și rețele. Instruirea a fost foarte clară și accesibilă pentru toți participanții. Materialele furnizate au fost bogate și au facilitat înțelegerea subiectelor. Recomand acest curs tuturor celor care doresc să-și înceapă drumul în IT.

În concluzie, luna Iulie a fost productivă pentru cursanții StarTech Academy, care au descoperit lucruri noi, au învățat noțiuni teoretice pe care le pot practica, lucru care le-a plăcut cel mai mult, au aprofundat părțile care i-au pasionat și intrigat, iar acum așteaptă încrezători să descopere oportunități noi de dezvoltare! Înscrie-te și tu pentru următoarea sesiune și învață IT alături de noi.

Leave a comment

Your email address will not be published.