ITF+ Testimoniale Mai 2023

Practica în educație este cel mai important aspect. StarTech Academy își propune să formeze adevărați specialiști în IT prin cursurile pe care le desfășoară prin parteneriatul cu CompTIA. Pentru cei care sunt proaspăt veniți alături de noi, StarTech Academy este o școală de IT din România ce formează întregi generații de experți, iar CompTIA  este o asociație specializată în cursuri și certificări în IT. Companii precum Microsoft, Cisco, Novell și HP recunosc certificările eliberate de CompTIA, așadar, acestea sunt considerate standardul industrial al carierelor in IT.

Cursul IT Fundamentals+ este oferit gratuit și se desfășoară lunar, in format remote, având un rol introductiv pentru juniorii care doresc să își dezvolte o înțelegere mai amplă asupra noțiunilor bazale sau doresc să exploreze și să decidă dacă o carieră în IT este cu adevărat potrivită pentru ei.

Trainerul a fost apreciat pentru abordarea sa profesională și pentru livrarea informațiilor complexe într-un mod accesibil și captivant. A creat un mediu deschis și plăcut, încurajând participanții să se implice și să își împărtășească ideile și experiențele. Cursul ITF+ a fost bine structurat, acoperind în profunzime aspectele teoretice și practice.

Am avut avut ocazia să învăț într-un mediu plăcut, alături de un trainer foarte bine pregătit. Rar întâlnești o persoană cu atât de multă răbdare, dispusă să îți explice de câte ori este necesar pentru a te face să înțelegi conceptul care te-a pus în dificultate. Recomand cu drag cursul ITF+.

Cursul este foarte util chiar și pentru cei ce au deja un background în IT – mereu rămâne loc pentru necunoscut. Cât despre trainer, ai ce învăța de la el, atât în ceea ce privește sfera IT-ului, cât și pe partea de soft skills sau partea umană. Este un om matur, foarte sigur pe el, cu multă răbdare și înțelegere, care știe să își împărtășească experiența.

Un curs excepțional care merită făcut pentru creștere profesională. Un trainer excelent care te ajută în toate problemele și oferă soluții actuale și adaptate problemei. Am învățat foarte multe informații pe care nu le aveam și m-a ajutat să îmi dezvolt și mai mult gândirea critică și latura de rezolvare de probleme. Succes în formarea cât mai multor persoane.

Cursul ITF+ te ajută să îți descoperi propria atenție la detalii, răbdare și puterea de a rămâne calm prin diferite teme și exerciții practice. Este dedicat tuturor, iar acest lucru datorită trainerului care facilitează accesibilitatea la informații pentru toți cursanții săi – indiferent dacă au sau nu background în IT.

Cursul ITF+ a fost o experiență foarte plăcută care m-a ajutat să excelez în domeniul IT și pe care o recomand oricărei persoane care își dorește să se lanseze profesional în această direcție. Trainerul care ne-a ghidat în tot procesul are foarte multă experiență și este mereu dornic să te îndrume, astfel încât să îți adapteze informațiile în funcție de stilul de învățare.

În concluzie, luna Mai a fost productivă pentru cursanții StarTech Academy, care au descoperit lucruri noi, au învățat noțiuni teoretice pe care le pot practica, lucru care le-a plăcut cel mai mult, au aprofundat părțile care i-au pasionat și intrigat, iar acum așteaptă încrezători să descopere oportunități noi de dezvoltare! Înscrie-te și tu pentru următoarea sesiune și învață IT alături de noi.

Leave a comment

Your email address will not be published.