ITF+ Testimoniale Aprilie 2023

Practica în educație este cel mai important aspect. StarTech Academy își propune să formeze adevărați specialiști în IT prin cursurile pe care le desfășoară prin parteneriatul cu CompTIA. Pentru cei care sunt proaspăt veniți alături de noi, StarTech Academy este o școală de IT din România ce formează întregi generații de experți, iar CompTIA  este o asociație specializată în cursuri și certificări în IT. Companii precum Microsoft, Cisco, Novell și HP recunosc certificările eliberate de CompTIA, așadar, acestea sunt considerate standardul industrial al carierelor in IT.

Cursul IT Fundamentals+ este oferit gratuit și se desfășoară lunar, in format remote, având un rol introductiv pentru juniorii care doresc să își dezvolte o înțelegere mai amplă asupra noțiunilor bazale sau doresc să exploreze și să decidă dacă o carieră în IT este cu adevărat potrivită pentru ei.

Mă bucur că am avut ocazia să iau parte la acest curs. Am avut oportunitatea de a învăța multe lucruri noi de la un trainer foarte priceput. Recomand cu încredere cursul ITF+.

O experiență pe care o recomand oricărei persoane care are curajul să experimenteze necunoscutul și vrea să înceapă o carieră în domeniul IT. Programa intensă este foarte bine venită că să poți să te dedici complet și să înțelegi la final tot ce ai acumulat. Felicitări pentru inintiativa de a oferi oricărui om o șansă pentru o carieră faină.

Un trainer cu foarte multă experiență în spate, profesionist și implicat. Informațiile sunt foarte bine structurate și cursul este de nota 10, recomand pentru cine este pasionat și își dorește o provocare plăcută.

Am descoperit cursul din întâmplare, iar apoi nu mai voiam să se termine. Atmosfera a fost plăcută și prietenoasă, iar materia bine structurată, punându-se accetul pe înțelesul logic al informației. Bineînțeles, totul a avut loc sub atenta îndrumare a lui Andrei, trainerul ale cărui experiență și seriozitate își spun cuvântul. Recomand cursul oricui dorește să înceapă o carieră în IT și nu numai.

Un trainer excelent, cu multă dorință de a-și învăța studenții. Un trainer care răspunde la orice întrebare și care încearcă să înțelegă și să privească din perspectiva studentului.

A fost un prilej foarte bun de a afla cât de multe lucruri nu știu și să văd în ce direcții mă pot dezvolta. Nu văd o oportunitate mai bună de a pătrunde în domeniul IT decât acest curs.

În concluzie, luna Aprilie a fost productivă pentru cursanții StarTech Academy, care au descoperit lucruri noi, au învățat noțiuni teoretice pe care le pot practica, lucru care le-a plăcut cel mai mult, au aprofundat părțile care i-au pasionat și intrigat, iar acum așteaptă încrezători să descopere oportunități noi de dezvoltare! Înscrie-te și tu pentru următoarea sesiune și învață IT alături de noi.

Leave a comment

Your email address will not be published.