ITF+ Testimoniale Martie 2023

Practica în educație este cel mai important aspect. StarTech Academy își propune să formeze adevărați specialiști în IT prin cursurile pe care le desfășoară prin parteneriatul cu CompTIA. Pentru cei care sunt proaspăt veniți alături de noi, StarTech Academy este o școală de IT din România ce formează întregi generații de experți, iar CompTIA  este o asociație specializată în cursuri și certificări în IT. Companii precum Microsoft, Cisco, Novell și HP recunosc certificările eliberate de CompTIA, așadar, acestea sunt considerate standardul industrial al carierelor in IT.

Cursul IT Fundamentals+ este oferit gratuit și se desfășoară lunar, in format remote, având un rol introductiv pentru juniorii care doresc să își dezvolte o înțelegere mai amplă asupra noțiunilor bazale sau doresc să exploreze și să decidă dacă o carieră în IT este cu adevărat potrivită pentru ei.

Recomand Startech Academy deoarece este un mediu foarte prietenos pentru oricine și oferă cursuri care te ajută să intri pe piața muncii în IT, fără o experiență de lucru, dar cu o bază solidă de informații formată doar într-o lună.

Experiența mea la StarTech Academy a fost una net pozitivă. Am dobândit cunoștințe atât în hardware și networking, cât și în sisteme de operare. De asemenea, am învățat pe cale practică tehnici folositoare în viața de zi cu zi. Recomand oricărui pasionat de IT să urmeze cursurile StarTech Academy.

Este un curs de neratat fiind unul intensiv, foarte practic și mai ales gratuit. Mi-am dezvoltat foarte mult cunoștințele în urma acestuia pe mai multe zone din IT, fundamentale unei cariere în domeniu, prin urmare îl recomand cu drag.

Experiență provocatoare și plină de informații, trainerul foarte experimentat și metodic iar programa e bine organizată. 10/10, recomand oricui dorește o astfel de formare.

Este un curs practic, foarte bine gândit pentru începători. Trainerul te ghidează la fiecare pas și exersezi tot ceea ce ți se predă. Am primit inclusiv hint-uri, îndrumări despre ce am putea fi întrebați la interviul tehnic. Poți întreba absolut orice, fără teama de a fi ridicol – ceea ce mi se pare un lucru extraordinar.

A fost un curs la care am învățat multe lucruri noi, mai ales despre hardware și networking. Mi s-a părut foarte interesant. Mi-ar fi plăcut să învățăm chiar mai multe lucruri, dar timpul a fost limitat. Am descoperit o nouă pasiune și am în plan să o dezvolt cât de mult pot.

În concluzie, luna Martie a fost productivă pentru cursanții StarTech Academy, care au descoperit lucruri noi, au învățat noțiuni teoretice pe care le pot practica, lucru care le-a plăcut cel mai mult, au aprofundat părțile care i-au pasionat și intrigat, iar acum așteaptă încrezători să descopere oportunități noi de dezvoltare! Înscrie-te și tu pentru următoarea sesiune și învață IT alături de noi.

Leave a comment

Your email address will not be published.