Certificările CompTIA care îți dezvoltă skill-urile de DevOps

Dacă ai început să dezvolți un interes pentru zona de DevOps și nu ai încă idee cum să începi să înveți și să obții un job, trebuie să te gândești în primul rând la importanța pe care certificările IT o dețin în acest mediu. Certificările validează cunoștințele pe care le-ai definit în fața angajatorului prin mediul securizat în care sunt susținute, astfel încât să prevină frauda.  

Așadar, care sunt certificările CompTIA pentru pasionații de DevOps?

  1. CompTIA Security+

Securitatea companiilor a devenit un focus major în ultimii ani odată cu creșterea numărului de persoane care lucrează în format remote, așadar piața este continuă dezvoltare. Securitatea datelor este un aspect fundamental al laturii de DevOps și fiecare inginer are nevoie de skill-uri de security.

  • CompTIA Linux+

Linux și DevOps sunt strâns legate prin faptul că abordarea DevOps se potrivește cu lucrul cu containerele Linux. Acestea din urmă asigură o foarte bună securitate a sistemului prin faptul că oferă o modalitate de a izola cererile și procesele de funcționare. Așadar, experții DevOps necesită cunoștințe avansate de Linux.

  • CompTIA Cloud+

Certificarea Cloud+ oferă skill-urile necesare automatizării mediilor cloud securizate și implementărilor în această zonă, având o strânsă legătură cu latura de DevOps.

Poți regăsi pe site-ul nostru toate aceste cursuri, având un parteneriat educațional cu CompTIA, prin intermediul căruia reușim să preluăm și adaptăm materialele de e-learning, astfel încât să faciliteze înțelegerea acestora și evoluția rapidă a cursanților noștri. Apasă aici pentru a te înscrie la cursuri.

Leave a comment

Your email address will not be published.