Formăm experții IT de care ai nevoie pentru compania ta

În ultimii ani, tehnologia a câștigat foarte mult teren în zona de business, fie că ne referim la companii de dimensiuni mici, medii sau mari, fie că ne axăm pe latura educațională sau chiar pe viața cotidiană a oamenilor. Evoluția este așa de rapidă, încât chiar și specialiștii și experții tehnici pot rămâne în urmă cu informații ce țin de domeniul lor de activitate dacă nu își fac research constant.

Într-un domeniu caracterizat de un dinamism atât de crescut, este nevoie ca IT-iștii să învețe în mod continuu ce schimbări tehnice au mai avut loc ca să poată aduce în companiile unde lucrează modificări cu un puternic impact pozitiv asupra viitorului. În acest sens, poți să îți menții departamentul tehnic pe linia de plutire, optând pentru programe educaționale adaptate nevoilor companiei tale. StarTech Academy este o școală de IT ce oferă cursuri și certificări de la CompTIA, o asociație ce se specializează cu formarea materialelor de training și a examenelor de certificare în IT, având recunoaștere la nivel internațional.

Iată o listă a cursurilor pe care le avem disponibile la un preț special:

Ce avantaje ai dacă optezi pentru StarTech Academy?

  1. Consultanță gratuită privind cursurile și certificările potrivite, raportat la specificul activității companiei tale.
  2. Reduceri semnificative raportat la prețurile de pe piață în ceea ce privește educația IT.
  3. Traineri cu o experiență de peste 5 ani în lucrul cu tehnologiile specifice fiecărei ramuri menționate.
  4. Materiale de training adaptate, astfel încât fiecare cursant să poată asimila informația facil.
  5. Update-uri constante aduse materialelor de training, astfel încât cursanții să aibă parte de cele mai noi și interesante informații.

Tip: recomandarea specialiștilor în cee ce privește training-ul IT este de a avansa din nivel în nivel, astfel încât să existe o bază de noțiuni pe care să se poată construi mai departe.

Cere consultanță pentru compania ta aici

Leave a comment

Your email address will not be published.