Posted By Ana Maria
StarTech Academy iulie – interview

Vrei să lucrezi în domeniul IT, dar nu știi de unde să începi? Noi îți sugerezi să începi la StarTech Academy, școala de IT care te pregătește pentru o carieră în acest domeniu!

Ca să-ți faci o idee despre cum au resimțit academia absolvenții noștri, i-am întrebat pe cei care au terminat StarTech Academy în iulie cum au fost zilele de studiu pentru ei. Citește mai jos răspunsurile lor!

 

 

Bună! Felicitări pentru absolvirea StarTech Academy și pentru înrolarea în StarTech Team! Cum ați descrie zilele din Academie?

“Zilele în Academie au fost pentru mine o sursă inepuizabilă de informații.” – Eduard N.

“Au fost zile de studiu intens, care ne-au pregătit pentru o nouă etapă din viața noastră. Am avut și zile mai dificile, în care a trebuit să învățăm multe concepte și termeni noi, dar au fost și zile mai relaxante, pline de experiențe interesante și râsete.” – Marian I.

“Zilele din Academie au fost super, Andrei a îmbinat foarte bine utilul cu plăcutul, am învățat super multe lucruri pe care nu le știam, vorbeam relaxați, făceam glume (atât cât ne permiteam, păstrând o relație de respect între noi și Andrei). Cel mai mult mi-a plăcut modul în care Andrei îmbină teoria cu practica. Sediul Academie arată super high tech chiar ca “Star Trek”😊)” – Codrin V.

“În fiecare zi din academie observam cumularea de informații, profesorul nostru Andrei Sima ne explica pas cu pas fiecare capitol, iar apoi ne punea efectiv în situații reale, pe care le regăsim la clienți. Dacă nu existau acele zile sunt sigur că drumul meu de a intra într-o companie IT ar fi fost mai greu de urmat. Recomand StarTech Academy oricui dorește să-și pună bazele în domeniul IT la punct.” – Valentin S.

 

 

Care a fost cea mai mare provocare de până acum?

“În primele zile la StarTech Team am întâlnit cele mai multe provocari, mai ales în ceea ce privește rezolvarea ticketele într-un interval corespunzător și deplasarea la diferite firme. Cu toate acestea, cea mai importantă provocare o am în această săptămână fiind singur la 2 firme ținând locul unui coleg. Sunt încrezător în capacitatea mea de a face față provocărilor care pot să apară astfel fac în așa fel încât lucrurile să fie rezolvate cât mai bine.” – Valentin S.

Deocamdată nu consider că am avut provocări “hard”, dar sunt sigur că vor veni. – Eduard N.

Cea mai mare provocarea de până acum a fost să găsesc un nou ritm de a pune în practică tot ce am învățat și de a rezolva problemele într-un mod eficient. – Marian I.

Provocarea cea mai mare de până acum a fost o zi de vineri când un coleg de-al nostru a intrat în concediu și a trebuit să îi țin locul 2 săptămâni la unul dintre clienți. Prima zi a fost un șoc pentru mine, mă gândeam ce fac dacă cineva are o problemă și nu știu să o rezolv, dar m-am descurcat foarte bine și mi-a plăcut foarte mult experiența din onsite pentru că am învățat lucruri noi. – Codrin V.

 

 

Spuneți-ne câte ceva despre voi! Ce vă place să faceți în timpul liber?

Să încep cu începutul, mă numesc Vulpe George Codrin, sunt din Craiova, iar în ultima lună am făcut destul de multe schimbări în viata mea, mai exact: m-am angajat la voi, primul job 😊, am început să-mi întemeiez o familie și vreau ca în viitorul apropriat să termin și cea de-a doua facultate la care sunt în anul 3 (Facultatea de automatică, calculatoare și electronice din Craiova). De asemenea, îmi doresc să învăț cât mai multe și să mă dezvolt pe toate planurile (educativ, financiar, absolut în tot ceea ce fac). – Codrin V.

Eu în timpul liber sunt voluntar și președinte de club în ASCB (Asociația Studenților la Construcții București) unde facem foarte multe proiecte. Spre exemplu în timpul Academiei, după ore mergeam direct pe șantier pentru a lucra la un proiect foarte mare, anume cel mai mare hub studențesc din România, construit chiar de studenți. De asemenea, înainte să intru la facultate și să mă alătur asociației am făcut baschet de performanță timp de 7 ani. Acum, fiind ocupat cu asociația și lucrând la StarTech Team, nu prea mai merg să joc. Ca pasiuni, îmi place să conduc și să citesc cărți de dezvoltare personală în timpul liber. – Ștefan B.

De curând am făcut o mare schimbare în viața mea: am trecut din domeniul bancar în IT. De asemenea, în timpul liber îmi place să mă plimb și să mă documentez în domeniul în care lucrez. – Eduard N.

Îmi place să călătoresc, să joc biliard și, uneori, să fiu barman la diverse evenimente. Bartending-ul este una din pasiunile mele. Ca să mă relaxez prefer să mă uit la seriale sau documentare. Am ales domeniul IT datorită pasiunii pentru calculatoare pe care o aveam de mic. – Valentin S.

În timpul liber îmi place să învăț lucruri noi, să mă plimb cu rolele, să călătoresc și să-mi petrec timpul cu prietenii mei. – Andrei B.

Completează formularul de mai jos și hai și tu la StarTech Academy și începe-ți cariera în IT!

Formular de înscriere: http://www.startechacademy.ro/quiz.php

Leave a comment

Your email address will not be published.