Posted By Ana Maria
StarTech Academy iunie – interview

StarTech Academy îți oferă o șansă reală de a acumula toate informațiile necesare pentru a intra în domeniul IT. Prin cursurile pe care le punem la dispoziție, oricine poate activa în IT, indiferent de domeniul în care a lucrat înainte.

Vino și tu la StarTech Academy! Înscrie-te până pe 25 iulie și ai șansa de a-ți începe cariera în IT! Completează formularul de aici: ► http://www.startechacademy.ro/quiz.php.

Dar nu ne crede pe cuvânt, citește ce ne-au povestit absolvenții din ediția lunii iunie a Academiei 😊

 

Interviu StarTech Academy iunie

Bună! Sunteți proaspeți absolvenți ai StarTech Academy, felicitări! Spuneți-mi, vă rog, cum ați caracteriza zilele din Academie?

„O experiență de neuitat în care am acumulat foarte multe cunoștințe.” – Sonia-Cristina V.

„Am acumulat foarte multe cunoștințe în perioada academiei. Deși credeam că ne vom concentra pe lucrurile de bază, am parcurs și elemente avansate și am înțeles cât de complex este acest domeniu.” – Alexandru C.

„Stelaaaaaaaaaaare! Am simțit Academia ca pe un fel de Afterschool, însă am tratat-o cu seriozitate, fiind mai conștiincioasă decât la facultate. Andrei Sima ne-a făcut să fim cât se poate de disciplinați.” – Laura N.

„Zilele de la Academie au fost pline de entuziasm. Am avut de acumulat multă informație într-un timp scurt. Acum încerc să le triez și să le pun cap la cap.” – Alin N.

„Aș descrie zilele din Academie ca un flux continuu de informații pe care am reușit cu succes sa le parcurg și să mi le însușesc, ele devenind mai familiare cu fiecare zi petrecută on-site sau la sediul central.” – Vlad C.

„În primele zile din Academie am fost plăcut surprinsă de colegi, de profesorul nostru minunat, Andrei Sima, de organizarea și de simpatia tuturor. Întreaga atmosferă m-a determinat să mă simt responsabilă, să învăț cât mai mult, să-mi doresc să evoluez continuu și să fiu cea mai bună în ceea ce fac.” – Oriana Elena E.

„Zilele din Academie au fost o experiență pozitivă unde am acumulat multe informații și am cunoscut oameni frumoși. Andrei Sima este foarte bun în ceea ce face și a reprezentat un model pentru mine.” – Marius D.

„Aș putea descrie zilele din Academie astfel: cunoaștere și învățare. De asemenea, am legat noi prietenii cu restul colegilor.” – Eduard S.

 

 

Care a fost cea mai mare provocare de până acum?

„Public speaking 😊. Mai exact, susținerea proiectului de absolvire a Academiei.” – Marius D.

„Cea mai mare provocare a fost în ultima zi din Academie, când am avut de prezentat proiectul și de susținut câteva teste.” – Alexandru C.

„Cea mai mare provocare a fost să țin pasul cu toate informațiile, să fiu la zi cu tot ce ne preda Andrei Sima, profesorul nostru, deoarece am cunoscut multe lucruri noi și interesante.” – Oriana Elena E.

„Examenele au fost destul de dificile, a trebuit să rezolvăm diverse probleme la servere care ne-au dat multe bătăi de cap.” – Alin N.

„Provocarea cea mai mare a fost în ultima zi a Academiei când a trebuit să prezentăm un proiect în fața tuturor. Am avut mari emoții. Ziua aceea a fost decisivă. Nu voiam să părăsesc academia, mă atașasem prea mult.” – Laura N.

 

Așadar, StarTech Academy a reprezentat o provocare pentru cursanții din iunie, însă, în același, a fost și o experiență plăcută, în care și-au făcut prieteni și s-au responsabilizat.

Haide și tu la StarTech Academy!

Leave a comment

Your email address will not be published.