Posted By Ana Maria
Acum este șansa ta să intri în IT!

StarTech Academy îți pune la dispoziție pregătirea necesară pentru a profesa în domeniul IT. Timp de 1 lună vei participa la cursuri teoretice și vei susține lucrări practice care te vor ajuta să asimilezi cât mai bine cunoștințele de bază din IT.

După terminarea cursurilor, absolvenții au șansa de a susține examenul CompTIA IT Fundamentals. De asemenea, după finalizarea StarTech Academy, ai ocazia să lucrezi la StarTech Team, una dintre cele mai mari companii de IT din România și să lucrezi pentru clienți atât naționali, cât și internaționali.

Cursurile de la CompTIA sunt recunoscute ca standard la nivel mondial, fiind singurele care nu sunt asociate unui vendor, respectiv unui singur furnizor de tehnologie (Microsoft, Cisco, HP sau alții). O certificare CompTIA confirmă deținerea celor mai noi cunoștințe necesare pentru tehnicieni IT și este recunoscută de către cele mai mari companii producătoare, distribuitori și vânzători de hardware și software din lume. Timp de peste 20 de ani, CompTIA a dezvoltat traininguri și examene de certificare în ceea ce privește suportul IT, rețelistică, securitate, dezvoltare open-source (Linux), cloud și mobilitate.

 

Ediția din Iunie

Ediția 6 #Iunie a academiei din 2019 s-a încheiat, iar cei 8 absolvenți sunt deja la sediul StarTech Team, se obișnuiesc cu noii colegi și cu noile proiecte.

Laura, Elena, Sonia, Alin, Alexandru, Marius, Vlad și Eduard au terminat StarTech Academy la finalul lunii iunie, și-au luat certificatul CompTIA IT Fundamentals, iar acum se pot mândri că și-au început cariera în IT!

 

Înscrie-te și tu la StarTech Academy până pe 23.07.2019 și ai șansa de a-ți începe cariera în IT! Completează formularul de înscriere aici: ► http://www.startechacademy.ro/quiz.php.

 

Pentru mai multe informații, scrieți-ne la adresa bianca.badescu@startechacademy.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.