Posted By Ana Maria
StarTech Academy & Infomatrix – ediția 2019

Astăzi se încheie ediția din 2019 a competiției internaționale Infomatrix, alături de care am fost și noi, în calitate de sponsori. De asemenea, colegul nostru Andrei Sima a ocupat pentru al doilea an la rând scaunul juratului pe “Programming”.

Infomatrix a fost o experiență atât culturală, internațională, cât și una inovatoare. La competiție au participat peste 70 de echipe din 38 de țări, fiecare având câte un stand dedicat. Toate echipele s-au prezentat cu proiecte creative și de viitor, motiv pentru care câștigătorii au fost aleși cu dificultate. România a obținut medalii de aur la toate categoriile la care a participat: Programming, Computer Art, Hardware Control, Short Movie și Robotics.

În calitate de sponsor, StarTech Academy a oferit premii în cadrul unui concurs organizat la eveniment.

Așteptăm ediția de anul viitor, să întâlnim alți copii talentați, pregătiți să schimbe lumea IT-ului.

StarTech Academy oferă educație specializată în IT printr-o gamă de cursuri de specialitate de scurtă durată. La finalul cursurilor, participanții primesc o diplomă de certificare internațională oferită de cea mai mare companie de training și certificare IT din lume, CompTIA. După absolvire, cursanții au ocazia să activeze în cadrul companiei StarTech Team,  o firmă IT experimentată, cu peste 17 ani în livrarea de servicii IT către companii de orice dimensiune.

Dacă și tu așteptai cu nerăbdare ora de informatică, sau dacă pur și simplu vrei să-ți schimbi cariera, te așteptăm la cursurile StarTech Academy! Te poți înscrie pe link-ul http://www.startechacademy.ro/quiz.php sau ne poți scrie la adresa bianca.badescu@startechacademy.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.