Cariera ta în IT începe la StarTech Academy!

Să lucrezi în IT e mai ușor decât crezi!

Te „urmărește” gândul de a începe o carieră în IT, dar nu știi unde? Locul tău e la StarTech Academy! Aici ești pregătit gratuit de la zero de specialiștii StarTech Team, indiferent de experiența profesională anterioară.

Înscrie-te până pe 25 martie la cursurile gratuite de IT și devino și tu cadet IT în flota stelară StarTech Team!

Modelul de predare este unul de tipul Fast Track Training cu focus pe studiu, practică și aplicare, iar perioada de pregătire durează 4 săptămâni (3 săptămâni teorie și 1 săptămână practică la sediul StarTech Team).

În plus, după finalizarea programului ți se oferă posibilitatea de a susține examenul pentru certificarea internațională CompTIA IT Fundamentals!

Cursurile de la CompTIA sunt recunoscute ca standard la nivel mondial și sunt singurele care nu sunt asociate unui vendor, respectiv unui singur furnizor de tehnologie (Microsoft, Cisco, HP sau alții). O certificare CompTIA confirmă deținerea celor mai noi cunoștințe necesare pentru tehnicieni IT și este recunoscută de către cele mai mari companii producătoare, distribuitori și vânzători de hardware și software din lume. Timp de peste 20 de ani, CompTIA a inițiat traininguri și examene de certificare în ceea ce privește suportul IT, rețelistică, securitate, dezvoltare open-source (Linux), cloud și mobilitate.

 

Completează formularul de înscriere aici: ► http://www.startechacademy.ro/quiz.php.

Leave a comment

Your email address will not be published.