Începe Noul An cu un job în IT!

Cu bursa de 1600€ ești pregătit de la zero de specialiștii noștri și pentru că ne pasă de pauza ta de masă, vei avea prânzul acoperit de noi

Ai făcut retrospectiva anului 2018? Știm… mai e puțin până la final, dar e mai bine când pui planurile pe hârtie din timp. Ți-ar plăcea să lucrezi în IT, dar nu ești pregătit? Nicio problemă! Avem noi grijă de pregătirea ta teoretică și practică, trebuie doar să vrei.

Pe 03 decembrie încep cursurile intensive de 3 săptămâni cu program de 6h/zi, urmând a se încheia pe 21 decembrie, pentru că ne dorim în cele 2 săptămână de vacanță de sărbători să faci ce vrei tu. Și ne dorim ca în ianuarie 2019 să pășești încrezător în noua ta carieră în IT! ❤

Costurile pentru pregătire, cât și masa de prânz de pe parcursul a 3 săptămâni sunt acoperite în totalitate de către inițiatorul proiectului, StarTech Team.

StarTech Academy nu ține cont de experiența anterioară ci de perseverența și dorința de a învăța ceva nou. Aici ai o șansă reală de a învăța de la profesioniști IT în cadrul programului de pregătire teoretică și practică. Mai mult, la sfârșitul cursurilor noastre, te încurajăm să susții testarea pentru obținerea diplomei de certificare internațională oferită de cea mai mare companie de training și certificare IT din lume – CompTIA (partener StarTech Academy).  CompTIA IT Fundamentals reprezintă un nivel de certificare al unui specialist în administrarea sistemelor IT, suficient pentru a face primul pas către un job în acest domeniu.

Ce spui, vrei să te dezvolți în domeniul IT? Aplică aici până pe 28 noiembrie. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.