Cei 12 absolvenți ai burselor StarTech Academy, ediția a X-a, au început de ieri pregătirea practică

Absolvenții ediției a X-a StarTech Academy au terminat pregătirea teoretică de patru săptămâni și de ieri au început-o pe cea practică la sediul StarTech Team. Cei 12 absolvenți au acum o lună la dispoziție de a pune în aplicare ceea ce au învățat în domeniul IT.

După cum cu toții am observat sectorul IT&C a devenit în ultimii ani din ce în ce mai competitiv. În felul acesta a reușit să se extindă la nivelul companiilor și să atragă tot mai mulți doritori care vor să urmeze o carieră în IT.

De aceea, la StarTech Academy obiectivul cursurilor este cel de a forma în mod gratuit specialiști IT din diverse arii de activitate, categorii de vârstă, cât și din grupuri vulnerabile precum: persoane greu de încadrat pe piața muncii, șomeri ș.a.m.d. Costurile cursurilor sunt acoperite în totalitate de către StarTech Team, iar bugetul pentru pregătirea fiecărui participant fiind de 1600 de euro. Aici cursanții au ocazia de a învăța și aprofunda cunoștințe din domeniul IT la nivel software, dar și de a soluționa situații neprevăzute la nivel hardware de la profesioniști și traineri specializați.

După cele două luni de pregătire teoretică și practică, absolvenții sunt îndrumați să susțină examenul CompTIA IT Fundamentals pentru un mai bun start în activitatea lor viitoare în IT. Certificările CompTIA sunt recunoscute ca standard la nivel internațional și sunt singurele care nu sunt asociate unui vendor, respectiv unui singur furnizor de tehnologie (Mircosoft, Cisco, HP sau alții).

Echipa stelară le urează mult succes noilor absolvenți!

Dacă și tu îți dorești să pășești pe un nou drum profesional în IT, te poți înscrie aicihttp://startechacademy.ro/quiz.php.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.