Certificarea internațională CompTIA IT Fundamentals a fost obținută de încă 12 studenți StarTech Academy

Absolvenții ediției a noua StarTech Academy au susținut săptămâna trecută examenul CompTIA IT Fundamentals pe care l-au trecut cu brio. Dintr-un maxim de 900 de puncte, cu toții au obținut punctaje începând de la 692 și ajungând la 842. ♡ Prin urmare, aceștia pot spune că au făcut deja primii pași într-o carieră IT, datorită specialiștilor StarTech Team, dar mai mult datorită dorinței lor de a învăța și persevera într-un domeniu emergent.

Felicitări, Narcis Iordănescu, Ana Maria Negulescu, Annemarie Mocioi, Dragoș Samoilă, Mihai Alexandru Șerbănoiu, Gabriel Petrache, Alexandru George Răducanu, Victor Sorin Vitan, Ionuț Mihai Costea, Robert-Marian Gealapu, Paul Bițoană și Andrei Olteanu din partea echipei stelare StarTech Academy! 🎉 💫

Și tu poți obține o certificare recunoscută internațional, dacă urmezi cursurile gratuite StarTech Academy.

Redefinește-ți viitorul și înscrie-te pentru următoarea ediție aici: http://www.startechacademy.ro/quiz.php!

*Certificarea CompTIA IT Fundamentals este recunoscută internațional și confirmă abilitățile IT esențiale și cunoștințele necesare structurate în jurul problemelor de software, hardware, securitate, rețele și alfabetizare digitală. Această certificare înseamnă abilitatea de a identifica și a explica diferite componente ale computerului, de a configura stații de lucru, de a instala software-uri, de a stabili conectivitatea în rețea, de a identifica probleme de compatibilitate, de a efectua întrețineri preventive și de a identificați riscurile de securitate și soluțiile aferente.

Află mai multe despre nivelele de certificare CompTIA aici: www.comptia.org.

Leave a comment

Your email address will not be published.