Încă 8 studenți StarTech Academy au obținut certificarea internațională CompTIA IT Fundamentals

Primii pași într-o carieră IT au fost deja făcuți de către opt absolvenți ai ediției a VIII-a StarTech Academy prin susținerea testului CompTIA IT Fundamentals și obținerea certificării internaționale. Dintr-un maxim de 900 de puncte, cu toții au obținut punctaje între 700 și 790. 👏

Așadar, Cătălin Măgureanu, Nabil Atia, Louis-Marian Sărdaru, Marius Corobca, Lelia-Maria Grigorescu, Vlăduț-Emanuel Laslău, Andrei-Lucian Paraschiv și Răzvan Adelin Blîndu pot spune că au început cu dreptul cariera în IT pregătiți temeinic de către specialiștii StarTech Team.

Echipa stelară StarTech Academy îi felicită pentru reușita lor și le urează mult succes!

Și tu poți obține o certificare recunoscută internațional, dacă urmezi cursurile gratuite StarTech Academy.    Redefinește-ți viitorul și înscrie-te pentru următoarea ediție aici: http://www.startechacademy.ro/quiz.php!

*Certificarea CompTIA IT Fundamentals este recunoscută internațional și confirmă abilitățile IT esențiale și cunoștințele necesare  structurate în jurul problemelor de software, hardware, securitate, rețele și alfabetizare digitală. Această certificare înseamnă abilitatea de a identifica și a explica diferite componente ale computerului, de a configura stații de lucru, de a instala software-uri, de a stabili conectivitatea în rețea, de a identifica probleme de compatibilitate, de a efectua întrețineri preventive și de a identificați riscurile de securitate și soluțiile aferente.

Află mai multe despre nivelele de certificare CompTIA aici: https://www.comptia.org.

Leave a comment

Your email address will not be published.