StarTech Academy ediția a IX-a s-a încheiat

Cei 11 absolvenți au început astăzi pregătirea practică

După patru săptămâni de pregătire intensă cei 11 absolvenți ai burselor StarTech Academy, ediția a noua, au pornit astăzi spre o carieră în IT urmând o lună de pregătire pratică la sediul StarTech Team.

În tot acest timp cursanții au avut ocazia de a aprofunda cunoștințe din domeniul IT la nivel software, dar și de a soluționa situații neprevăzute la nivel hardware de la profesioniști și traineri specializați. Obiectivul cursurilor StarTech Academy este acela de a oferi și de a forma în mod gratuit specialiști IT din diverse arii de activitate, categorii de vârstă (nu se adresează elevilor!), dar și grupuri vulnerabile: șomeri, persoane greu de încadrat pe piața muncii s.a. Singura condiție de participare este dorința de învățare, urmată de implicare și perseverență.

Emergența sectorului IT din ultimii ani reprezintă domeniul cu cele mai căutate și mai bine plătite oportunități de angajare, chiar și pentru un începător. De aceea, scopul Academiei StarTech este acela de a pregăti cursanții să se dezvolte profesional, bugetul pentru pregătirea fiecăruia fiind de 1600 de euro, costurile fiind acoperite în totalitate de către inițiatorul proiectului, StarTech Team.

La finalul acestora absolvenții sunt îndrumați să susțină în decurs de o lună de la absolvire examenul CompTIA IT Fundamentals. Certificările CompTIA sunt recunoscute ca standard la nivel internațional și sunt singurele care nu sunt asociate unui vendor, respectiv unui singur furnizor de tehnologie (Mircosoft, Cisco, HP sau alții).

StarTech Academy este un program susținut de StarTech Team și se adresează tuturor celor care doresc să-și înceapă o carieră în IT și au nevoie de suport specializat pentru a-și aprofunda cunoștințele în IT!

Mult success absolvenților noștri, dar și viitorilor cursanți!

Detalii și înscriere: http://startechacademy.ro/quiz.php.

Leave a comment

Your email address will not be published.