Îți dorești să lucrezi în IT, dar nu știi de unde să începi? Înscrie-te la cea de-a X-a ediție StarTech Academy și (re)definește-ți viitorul!

StarTech Academy se adresează tuturor celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul IT. Sunt eligibile persoanele care au absolvit liceul și au peste 18 ani.

Știm cu toții că astăzi, oportunitățile de angajare din domeniul IT sunt cele mai căutate și mai bine plătite, chiar și pentru un începător. Și totuși, pentru acestea ai nevoie de câteva abilități și cunoștințe în domeniu.

La StarTech Academy ai o șansă reală de a învăța de la profesioniști IT în cadrul programului de pregătire teoretică și practică, în plus vei putea primi și certificarea internațională CompTIA IT Fundamentals, un nivel de certificare al unui specialist în administrarea sistemelor IT, suficient pentru a face primul pas către un job în această industrie.

Cursurile durează o lună, iar bugetul pentru pregătirea fiecărui cursant este de 1600 de Euro, costurile fiind acoperite în totalitate de către inițiatorul proiectului, StarTech Team. În plus, la finalul cursurilor îți oferim șansa de a te integra pe piața muncii IT. How cool is that? ❤

StarTech Academy nu ține cont de experiența anterioară ci de perseverența și dorința de a învăța ceva nou. Mai mult, la sfârșitul cursurilor noastre, te încurajăm să susții testarea pentru obținerea diplomei de certificare internațională oferită de cea mai mare companie de training și certificare IT din lume – CompTIA (partener StarTech Academy).

Înscrie-te aici până pe 25 Septembrie 2018, iar noi te așteptăm la cursuri începând cu 01 Octombrie 2018!

Hai, ce mai aștepți? Fă primul pas pentru viitorul tău în IT!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.