Posted By Ana Maria
Au început înscrierile la cea de-a IX-a ediție StarTech Academy, din toamna aceasta!

Porțile StarTech Academy se deschid pentru o nouă serie de cursanți, gata să își înceapă cariera în IT.

 Cursurile îți sunt dedicate și ție, dacă ai absolvit liceul și ai peste 18 ani.

 

StarTech Academy este Școala de IT care nu ține cont de experiența anterioară și care, odată absolvită, garantează în proporție de 98% găsirea unui loc de muncă în domeniu.

Aici înveți într-o lună cât alții într-un an, iar programul presupune certificarea ca specialist IT prin absolvirea unui program de pregătire teoretică și practică și certificarea internațională CompTIA IT Fundamentals, un nivel de certificare al unui specialist în administrarea sistemelor IT, suficient pentru accederea la un job în această industrie.

Bugetul pentru pregătirea oricărui cursant al Școlii Noastre este de 1600 de Euro, iar costurile sunt acoperite integral de către inițiatorul proiectului, StarTech Team.

Prin StarTech Academy, oferim o șansă importantă de integrare pe piața muncii IT și oportunitatea unei cariere într-o industrie cu o dezvoltare accelerată și cu salarii mult peste media economiei. (Salariul de intrare pentru un junior în această industrie este la nivelul unui salariu mediu pe economie. )

Mai mult, la sfârșitul cursurilor noastre, încurajăm testarea pentru obținerea diplomei de certificare internațională oferită de cea mai mare companie de training și certificare IT din lume – CompTIA (partener StarTech Academy).

Înscrierile se fac până pe 24 august, iar cursurile încep pe 3 septembrie.

Așa că, nu mai aștepta și dă drumul carierei tale în IT!

Înscrie-te aici: http://www.startechacademy.ro/quiz.php

Leave a comment

Your email address will not be published.