Posted By Ana Maria
Trei studenți ai ediției a VII-a StarTech Academy au obținut deja certificarea internațională Comptia IT Fundamentals!

La nici o săptămână de la încheierea ediției a VII-a StarTech Academy, trei dintre studenții absolvenți au dat deja examenul de certificare internațională Comptia IT Fundamentals, obținând punctaje de peste 780 de puncte, dintr-un maxim de 900.

Astfel, Cristian Dîbu, Thomas Petrescu și Silviu Băbescu sunt primii curajoși care prin susținerea testului, au oficializat cunoștințele lor în IT, marcând astfel începutul carierei lor în cel mai solicitat domeniu al momentului !

Îi felicităm și le urăm mult succes!

Semnat, echipa stelară StarTech Academy!

Obține și tu o certificare recunoscută internațional și dă startul carierei tale în IT! Înscrie-te aici: www.startechacademy.ro/inscrie-te

 

*Certificarea CompTIA IT Fundamentals este recunoscută internațional și confirmă abilitățile IT esențiale și cunoștințele necesare  structurate în jurul problemelor de software, hardware, securitate, rețele și alfabetizare digitală. Această certificare înseamnă abilitatea de a identifica și a explica diferite componente ale computerului, de a configura stații de lucru, de a instala software-uri, de a stabili conectivitatea în rețea, de a identifica probleme de compatibilitate, de a efectua întrețineri preventive și de a identificați riscurile de securitate și soluțiile aferente.

Află mai multe despre nivelele de certificare CompTIA aici: https://www.comptia.org/

Leave a comment

Your email address will not be published.