Posted By Ana Maria
15 absolvenți ai burselor StarTech Academy pornesc spre o carieră în IT – Ediția a VII-a

Trei săptămâni de pregătire intensă s-au încheiat vinerea trecută pentru cei 15 cursanți beneficiari ai burselor StarTech Academy, ediția a VII-a! Perioada de învățare nu se termină, însă, aici, urmând alte două săptămâni de pregătire practică.

În tot acest timp, cursanții au fundamentat cunoștințe valoroase din domeniul tehnologiei informației printr-un proces complet de învățare și evaluări constante.

În programul StarTech Academy se regăsesc atât cursuri intense și pregătire formală, cât și simulări de situații surpriză, necesare întelegerii și însușirii cât mai clare a noilor noțiuni. În călătoria spre succes, studenții sunt însoțiți și îndrumați de traineri specialiști.

Scopul Școlii de IT StarTech Academy este acela de a  pregăti cursanții să se dezvolte profesional pentru cel mai solicitat domeniu al momentului – IT.

Principala cerință pentru a face parte din Școala de IT este dorința de învățare, urmată imediat de implicare.

StarTech Academy este partener CompTIA, cea mai mare asociație de pregătire și certificare IT din lume . Astfel, absolvenții StarTech Academy sunt îndemnați să obțină certificările oferite de aceștia, după absolvirea cursurilor.

StarTech Academy este un program susținut de StarTech Team și se adresează tuturor celor care doresc să-și înceapă cariera în IT și au absolvit liceul (cursurile nu se adresează elevilor!) !  Pregătirea nu implică costuri pentru participanți, valoarea unui curs fiind de 1600 de euro, iar cei care sunt acceptați în academie, îl primesc în mod gratuit, sub forma unei burse.

Mai mult, cursurile nu se axează doar pe acumularea cunoștințelor în IT. Trainerii noștri se asigură că fiecare cursant va cunoaște reguli de conduită, comunicare și că la sfârșitul cursurilor, pot spune despre ei că au învățat să învețe.

StarTech Academy reprezintă un spațiu de învățare pentru tineri fără experiență, pentru persoane care vor să își schimbe cariera cu una în IT, dar și pentru grupuri vulneraile: șomeri, persoane greu de încadrat pe piața muncii etc.

Vă puteți înscrie aici:

http://startechacademy.ro/quiz.php

Leave a comment

Your email address will not be published.