A luat sfarsit cea de a cincea editie StarTech Academy din acest an

Cursurile celei de a cincea ediții din acest an ale Academiei StarTech au ajuns la final. Săptămâna aceasta, 10 tineri au făcut un pas decisiv spre a deveni specialiști IT, finalizând cursurile IT. Absolvenții au învățat în decursul zilelor petrecute la sediul academiei despre componentele hardware, sisteme de operare, Windows server și multe altele.

În următoarele două săptămâni absolvenții vor face shadowing la sediul StarTech Team. În prima săptămână vor sta în spatele colegilor pentru a învăța și mai multe, iar în a doua săptămână colegii cu experiență existenți de pe Remote Support vor sta în spatele lor și îi vor superviza, cu toate că ei rămân responsabili de tot ce ține de SLA, tichete, rezolvări, etc.

Obiectivul StarTeam Academy și a cursurilor predate este de a oferi și de a forma în mod gratuit specialiști IT. Astfel oferim șansa oricărei persoane doritoare de performanță în sfera tech să își îndeplinească visul și să facă parte din sectorul cu cea mai accelerată dezvoltare.

În fiecare ediție întâlnim tineri și nu numai, care doresc să învețe cât mai multe într-un timp cât mai scurt, scopul fiind atingerea performanței în IT.

Absolvirea Academiei se face atât prin cursuri intense și pregătire formală, cât și prin simulări de situații surpriză, studenții fiind însoțiți și îndrumați de traineri specialiști, dornici să își pregătească oamenii pentru orice problemă ce poate apărea.
Cursurile Academiei țin o lună iar absolvirea  înseamnă trecerea de toate testele tehnice. La finalul cursurilor studenții vor primi o diplomă de absolvire, o baterie externă StarTech Team și un voucher pentru o certificare Comptia Fundamentals, examen ce trebuie luat în maxim o lună de zile.

StarTech Academy este un program susținut de StarTech Team și este deschis tuturor celor care doresc să-și înceapă o carieră în IT și au nevoie de suport specializat pentru a-și aprofunda cunoștințele în IT!

Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie, vizitează site-ul StarTech Academy.